Novine

Svjetleći Atomi iz Supertalenta sad nastupaju i na svadbama!

Atomi su plesna skupina iz Goričana koja je prošle godine nastupila na Supertalentu, gdje su fascinirali žiri i publiku i došli do finala. Genijalni plesači iz Atoma plešu u mraku, u svjetlećim odijelima, a ta odijela izrađuju potpuno sami i time spajaju umjetnost i tehnologiju.

Nastupaju i na svadbama

Trenutno je u skupini aktivno četvero plesača i jedna plesačica, a osim na ovakvim velikim događanjima, nastupaju i na svadbama. Fotografiju s jedne nedavno su objavili na svom Facebooku.

Dok se prošle godine nisu pojavili na Supertalentu, nitko u Hrvatskoj nije vidio plesnu skupinu koja pleše u mraku, u odijelima ‘na baterije’, a zbog njihove inovativnosti danas su poznati diljem zemlje. Baš zato pozvani su i na veliko finale ovogodišnjeg Videostara.

Publika je na Videostaru svaki njihov korak zabilježila

Prije njihova nastupa na Videostaru u dvorani Tvornice vladao je potpuni muk, a kad su stupili na pozornicu i počeli plesati na popularne hitove, publika ih je podravila pljeskom i vriskom.
Nastupali su nešto više od dvije minute, a iako je trajalo kratko, cijelo to vrijeme publika je pozorno pratila svaki njihov korak i sve bilježila mobitelima.